Joksimović učestvovala na ministarskom sastanku Strategije EU za Podunavlje

Izvor: Danas, 22.Okt.2020, 15:06

Joksimović učestvovala na ministarskom sastanku Strategije EU za Podunavlje

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da će, kao nacionalni koordinator za IPA fondove, uložiti napor da se planovi za usmeravanje novca iz Ekonomsko-investicionog plana za region Zapadnog Balkana usklade, između ostalog, i sa prioritetima Strategije EU za Podunavlje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Joksimović s ministrima Podunavskih zemalja o Strategiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović učestvovala je danas na ministarskom sastanku Dunavske strategije EU (EUSDR) , gde je naglasila značaj te Strategije za Srbiju i ostale države i pozdravila usvajanje investicionog plana za zapadni Balkan čime je EK, kaže, pružila snažan i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.