Izvor: Danas, 16.Jul.2023, 14:49

„Jakov Milatović mora biti procrnogorski predsednik i raditi u interesu Crne Gore“: Zoran Milanović za podgoričku Pobjedu

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ocenio je u intrevjuu za podgoričku Pobjedu da Evropska unija (EU) "pati od strahovitog manjka demokratičnosti" i da je "kao takva teško održiva". Milanović je u razgovoru za današnju podgoričku Pobjedu ponovio kritike na račun Brisela, posebno u kontekstu politike EU prema Zapadnom Balkanu. Komentarišući pregovore Crne Gore sa EU, koji traju već 11 godina, Milanović je rekao da ne razume kako zapadnobalkanske zemlje, među njima i Crna Gora, mogu biti dobre za NATO, a nisu dobre za EU.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.