Italijanski ministar saobraćaja kritikuje EU

Izvor: AutoBlog, 08.Dec.2022, 01:57

Italijanski ministar saobraćaja kritikuje EU

‘Zabrana benzinaca i dizelaša nema nikakvog smisla‘ Italijanski ministar saobraćaja Matteo Salvini je kritikovao planiranu zabranu Evropske unije za nove automobile s motorima s unutrašnjim sagorevanjem od 2035. godine. Nakon teških reči prvog čoveka BMW-a, ali i upozorenja evropskog poverenika za unutarnja tržišta Thierry Bretona, kritičan stav prema odluci Evropske unije potvrdio je i Salvini. ‘Razgovarao sam s poverenikom Evropske unije i svojim francuskim i nemačkim kolegama o reviziji zabrane benzinskih i dizelskih automobila od 2035. godine‘. Moj zaključak je jednostavan: ‘Odluka o zabrani SUS motora nema nikakvog ekonomskog, ekološkog, ali ni društvenog smisla‘! Kako navodi Jutarnji.hr,...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   BMW

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Italijanski ministar saobraćaja kritikuje EU

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2022

​Italijanski ministar saobraćaja Mateo Salvini je kritikovao EU zbog planirane zabrane Evropske unije za nove automobile s motorima s unutrašnjim sagorijevanjem od 2035. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.