Izvor: Domino Magazin, 08.Maj.2023, 04:19

Internet roming u EU jeftiniji za građane Balkana

Internet roming u EU biće jeftiniji za građane Balkana. Smanjenje cena biće uvedeno postepeno, kroz nekoliko faza, zaključno sa 2028. godinom, sa ciljem kreiranja još povoljnijih tarifa, a najavljeno sniženje cena u oktobru je prva faza. Građani Zapadnog Balkana (BiH, Srbija, Crna Gora, Albanija, Severna Makedonija) moći će praktično da koriste pakete kroz koje će […] The post Internet roming u EU jeftiniji za građane Balkana appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Potpisan sporazum koji će omogućiti jeftiniji mobilni internet u romingu na Zapadnom Balkanu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Maj.2023

Evropska komisija objavila je kako je 38 telekomunikacionih operatera iz EU-a i Zapadnog Balkana potpisalo sporazum kojim će roming podataka između Zapadnog Balkana i EU-a učiniti pristupačnijim za građane i kompanije u obe regije. Iako nije tačno navedeno o kojim se telekomunikacionim operaterima...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.