IZOSTAO DIREKTAN SUSRET: U Briselu završeni odvojeni razgovori sa Lajčakom, bez trilateralnog sastanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 17:13

IZOSTAO DIREKTAN SUSRET: U Briselu završeni odvojeni razgovori sa Lajčakom, bez trilateralnog sastanka

Održan je i tet-a-tet sastanak Petkovića i Lajčaka.

U Briselu su završeni odvojeni razgovori specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka sa šefovima pregovaračkih timova Srbije i Kosova Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem, ali do trojnog sastanka nije došlo.

Kako javlja dopisnik Kosovo onlajn iz Brisela, delegacija Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovala je u razgovorima sa emisarom EU i njegovim timom, a održan je i tet-a-tet sastanak Petkovića i Lajčaka.

Bilateralni sastanci trajali su više sati, a kako je za Kosovo onlajn rečeno u srpskoj delegaciji, kao i uvek do sada, Beograd je bio spreman za direktne razgovore sa predstavnicima Prištine, ali do toga nije došlo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Razgovori u Briselu završeni bez direktnog sastanka dveju delegacija

Izvor: Danas, 19.Jul.2023

Razgovori na nivou glavnih pregovarača Beograda i Prištine završeni su danas u Briselu bez direktnog sastanka dveju delegacija, javila je Radio-televizija Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.