Izvor: Blic, 30.Apr.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA ZATVORENIH VRATA U BERLINU Posle žestokog sukoba Haradinaja i Makrona, PALE I PRETNJE, tenzije i kod zajedničkog slikanja

Sastanak lidera Zapadnog Balkana i EU, koji je juče održan u Berlinu na insistiranje nemačke kancerlarke Angele Merkel i francuskog predsednika Emanuela Makron i sa pitanjem Kosova u fokusu, obeležio je niz tenzičnih situacija koje su bile na ivici otvorenog sukoba, saznaje "Blic" iz diplomatskih izvora. Akter svih pomenutih sukoba bio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj koji se prvo sukobio sa Makronom, a onda u više navarata i sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA U BERLINU: Žestok sukob Haradinaja i Markona, pale i pretnje! INCIDENT ZABELEŽEN I TOKOM FOTOGRAFISANJA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Apr.2019

Sastanak lidera Zapadnog Balkana i EU, koji je juče održan u Berlinu na insistiranje nemačke kancerlarke Angele Merkel i francuskog predsednika Emanuela Makron i sa pitanjem Kosova u fokusu, obeležio je niz tenzičnih situacija koje su bile na ivici otvorenog sukoba!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.