Hoti otkazao odlazak u Brisel na pregovore

Izvor: B92, 10.Jul.2020, 14:29

Hoti otkazao odlazak u Brisel na pregovore

Kosovski premijer Avdulah Hoti nije bio spreman da ide u Brisel u nedelju, 12. jula, na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje Koha.

Kako navodi ovaj prištinski medij, to je bio glavni razlog za odlaganje sastanka za četvrtak, 16. jula.

U nedelju se očekuje video konferencija u organizaciji Evropske unije.

Sastanak Vučića i Hotija u Briselu 16. jula potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i kancelarija predsednika Francuske.

"Predsednik Srbije i premijer Kosova će, nakon video konferencije s Emanuelom Makronom i Angelom Merkel, da nastave video dijalog, pre direktnog sastanka u četvrtak u Briselu" navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hoti nije spreman za nedelju, sastanak sa Vučićem 16. jula?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2020

Sastanak Hotija i Vučića biće održan u četvrtak 16. jula, jer kosovski premijer Avdulah Hoti nije bio spreman za sastanak u nedelju, piše prištinska Koha pozivajući se na diplomatske izvore...List navodi da je to jedini razlog odlaganja dijaloga sa nedelje 12. jula, na četvrtak...Avdulah Hoti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.