Hil: SAD podržavaju EU u naporima za postizanje rešenja u dijalogu Srbije i Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Sep.2022, 12:08

Hil: SAD podržavaju EU u naporima za postizanje rešenja u dijalogu Srbije i Kosova

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristofer Hil (Christopher Hill) izjavio je da SAD podržavaju Evropsku uniju (EU) u naporima za postizanje rešenja u dijalogu Beograda i Prištine naglasivši da taj problem predugo traje i da mora biti rešen. "To veoma dugo traje i vreme je za napredak", rekao je Hil novinarima na Regionalnom forumu za Evropu i Evroaziju - EducationUSA u Beogradu, prenosi Beta. Ambasador SAD nije želeo da komentariše navodni plan za novi okvir...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"MISLIM DA JE VREME ZA NAPREDAK" Hil o navodnom planu za Kosovo i modelu dve Nemačke

Izvor: Blic, 19.Sep.2022

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil nije želeo da komentariše navodni plan za Kosovo koji se pojavio u albanskim medijima, prenosi RTV.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.