Han u sredu ipak u Strazburu

Izvor: juGmedia, 09.Sep.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han u sredu ipak u Strazburu

Evropski komesar za pregovore o pristupanju Johanes Han u sredu, 12. septembra, biće u Strazburu, gde će prisustvovati govoru predsednika Evropske komisije Žan-Kloda Junkera o stanju Unije, potvrđeno je Tanjugu u Evropskoj komisiji.

Drugi događaji nisu predviđeni za taj dan“, navode u Briselu.

Kosovski mediji su ranije preneli nezvaničnu informaciju iz kancelarije kosovskog predsednika da će Hašim Tači zajedno sa komesarom Johanesom Hanom u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << posetiti Preševsku dolinu.

Vučić danas na Kosovu, Hašim Tači sa Johanes Hanom u sredu u Preševu, Bujanovcu i Medveđi

Tokom posete trebalo je, kao prenose pojedini mediji, da se najavi finansijska podrška Kosova opštinama u Srbiji sa većinskim albanskim stanovništvom.

Svi komesari, uključujući i Hana, biće u sredu u Strazburu, gde će predsednik Junker održati govor o stanju Unije. Drugi događaji nisu predviđeni za taj dan“, navode izvori iz Evropske komisije.

Gradonačelnik Niša napadnut i povređen na Kosovu
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.