Evropska unija zabranjuje korišćenje penisa zakrivljenih više od 10 odsto

Izvor: Njuz.net, 09.Maj.2013, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska unija zabranjuje korišćenje penisa zakrivljenih više od 10 odsto

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Brojni penisi ne zadovoljavaju EU standarde

BRISEL/BEOGRAD, 9. maj 2013, (Njuz) – Sve zemlje koje budu postale nove članice Evropske unije u narednim godinama moraće zakonom da zabrane upotrebu penisa za koje pregledom bude utvrđeno da su iskrivljeni više od 10 procenata,
saznaje ekskluzivno Njuz u Briselu.
U seriji uvođenja različitih standarda su se, osim čajeva, prirodnih lekova i rumunskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ćevapa, našli i penisi koji ne zadovoljavaju uslove kada su u pitanju izgled, dimenzije i efekti njihovog korišćenja.
Svaka zemlja moraće da formira posebnu lekarsku komisiju koja će pregledati sve penise u zemlji i sa tržišta udaljiti one koji ne zadovoljavaju standarde.
- Evropska unija se trudi da objedini nacionalna tržišta i na svakom od njih uvede estetske standarde i standarde kvaliteta. U više zemalja članica utvrđeno je da većina žena više ceni korišćenje potpuno pravih muških penisa, kao i to da se vlasnici zakrivljenih penisa u čak 82 odsto slučajeva žale da tokom mokrenja sebi isprskaju prste i pantalone – naveo je u izjavi izvor iz EU koji je želeo da ostane anoniman.
Kako nezvanično saznajemo, nakon implementacije standarda vezanih za penise, biće započeto i uvođenje standarda koji se tiču izgleda i funkcionalnosti testisa kod muškaraca i grudi kod žena.
Tako će testisi morati da budu jednaki po visini, odnosno tolerisaće se eventualna spuštenost jednog od njih za maksimalno šest odsto, dok će ženske grudi morati da imaju bradavice koje zauzimaju maksimalno 12 odsto njihove ukupne površine.
Nenad Milosavljević
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.