Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Maj.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska unija zabranjuje ćevape!

Zbog novih pravila Evropske unije, Rumuniji od 1. juna prijeti prestanak masovne proizvodnje rumunskih ćevapa poznatijih kao "mič". Iako je riječ o najpopularnijem nacionalnom jelu u Rumuniji, EU je "naredila" da moraju da prestanu da ih proizvode jer "mič" ćevapi sadrže aditive koji se više ne smiju koristiti u hrani na području Evropske unije. U ove ćevape se osim mesa, stavljaju natrijum karbonat i još neki antioksidanti koji od 1. juna postaju zabranjeni u hrani u EU. Međutim, problem je što su u Rumunji toliko navikli na sve te aditive u svojim ćevapima da im nijedna druga Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/evropska-unija-zabranjuje-cevape.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Evropska unija zabranjuje korišćenje penisa zakrivljenih više od 10 odsto

Izvor: Njuz.net, 09.Maj.2013, 12:49

. Brojni penisi ne zadovoljavaju EU standarde.. BRISEL/BEOGRAD, 9. maj 2013, (Njuz) – Sve zemlje koje budu postale nove članice Evropske unije u narednim godinama moraće zakonom da zabrane upotrebu penisa za koje pregledom bude utvrđeno da su iskrivljeni više od 10 procenata, saznaje ekskluzivno...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.