Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Sep.2023, 00:21

Eskobar: 'Pomalo sam zabrinut porukama iz Prištine'

Izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa da je zabrinut porukama koje dolaze iz Prištine na račun rada specijalnog predstavnika EU za dijalog Srbije i Kosova Miroslava Lajčaka. (Montaža: Ana Toader)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama: Kurtijev put ne vodi ka cilju, pristup Prištine pomaže Beogradu

Izvor: Danas, 22.Sep.2023

Premijer Albanije Edi Rama, povodom optužbi Prištine na račun specijalnog izaslanika za dijalog Kosova i Srbije Miroslava Lajčaka, izjavio je da su to stvari koje "ostavljaju bez teksta" i koje više štete nanose, umesto što popravljaju situaciju, navodeći da put koji je izabrao Aljbin Kurti -...

Nastavak na Danas...

Eskobar: Pomalo sam zabrinut porukama iz Prištine u kojima se kritikuje Lajčak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2023

Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da je "pomalo zabrinut" porukama iz Prištine u kojima se kritikuje evropski predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.