Izvor: Danas, 22.Sep.2023, 01:32

Rama: Kurtijev put ne vodi ka cilju, pristup Prištine pomaže Beogradu

Premijer Albanije Edi Rama, povodom optužbi Prištine na račun specijalnog izaslanika za dijalog Kosova i Srbije Miroslava Lajčaka, izjavio je da su to stvari koje "ostavljaju bez teksta" i koje više štete nanose, umesto što popravljaju situaciju, navodeći da put koji je izabrao Aljbin Kurti - nije put koji vodi ka cilju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rama: Bez presedana, Srbija je ispala žrtva

Izvor: B92, 22.Sep.2023

Premijer Albanije Edi Rama, povodom optužbi Prištine na račun Miroslava Lajčaka, izjavio je da su to stvari koje "ostavljaju bez teksta"...Prema njegovim rečima, takvi potezi više štete nanose, umesto što popravljaju situaciju, navodeći da put koji je izabrao Aljbin Kurti - nije put koji vodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.