EU traži ravnopravno učešće Kosova na Svetskom prvenstvu u boksu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2021, 18:49

EU traži ravnopravno učešće Kosova na Svetskom prvenstvu u boksu

Evropska unija (EU) traži od organizatora Svetskog prventsva u boksu koje se održava u Beogradu da omogući ravnopravno učešće kosovskih boksera na takmičenju. “EU u potpunosti podržava Međunarodnu boksersku asocijaciju u njenom očekivanju da se delegacija Bokserskog saveza Kosova ne tretira drugačije od delegacije bilo koje druge članice Asocijacije i da se omogući da Kosovo učestvuje na ravnopravnoj osnovi”, izjavio je Peter Stano, portaprol EU. Ova reakcija briselskog portparola dolazi...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

EU traži ravnopravno učešće Kosova na Svetskom prvenstvu u boksu

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2021

Evropska unija traži od organizatora Svetskog prventsva u boksu koje se održava u Beogradu da omogući ravnopravno učešće kosovskih boksera na takmičenju, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.