EU poziva na uzdržanost tokom održavanja vanrednih izbora na severu Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Apr.2023, 11:59

EU poziva na uzdržanost tokom održavanja vanrednih izbora na severu Kosova

Evropska unija (EU) ocenjuje da održavanje izbora u mirnim uslovima na severu Kosova je od suštinskog značaja, te pozivaju sve strane na uzdržanost. "Veoma je razočaravajuće što je Srpska lista koja predstavlja kosovske Srbe odlučila da ne učestvuje na lokalnim izborima planiranim za 23. april u četiri severne opštine, uprkos tome što su izbori odloženi sa decembra na april i produžen rok za podnošenje kandidatura", naglasio je u pisanom odgovoru Peter Stano portparol EU. U...
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU poziva na uzdržanost tokom održavanja vanrednih izbora na severu Kosova

Izvor: Danas, 22.Apr.2023

Evropska unija (EU) ocenjuje da održavanje izbora u mirnim uslovima na severu Kosova je od suštinskog značaja, te pozivaju sve strane na uzdržanost.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.