Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2022, 23:43

EU formalno potvrdila odluku o ograničenju cene ruske nafte

Evropska unija formalno je potvrdila odluku o uvođenju ograničenja cene za naftu koja se transportuje morskim putem iz Rusije, objavila je Češka koja predsedava EU. Predsednik Komiteta za spoljne poslove donjeg doma ruskog parlamenta Leonid Slutski izjavio je da EU ugrožava svoju energetsku bezbednost ograničenjem cene. Bela kuća pozdravila odluku. „Ambasadori su upravo postigli dogovor […] The post EU formalno potvrdila odluku o ograničenju cene ruske nafte appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"VERUJEMO DA ĆE OVO OGRANIČITI PRIHODE RUSIJI" Vašington pozdravio dogovor o limitiranju cene nafte

Izvor: Blic, 03.Dec.2022, 00:16

Bela kuća pozdravila je danas vest da je EU uspela da postigne dogovor o ograničenju cene ruske nafte na 60 dolara po barelu, izražavajući uverenje da bi to trebalo pomoći u ograničenju prihoda Rusije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.