Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2023, 12:34

EU: Izgradnja četiri policijske baze na severu Kosova i Metohije izaziva zabrinutost

Evropska unija je danas saopštila da osnivanje četiri policijske baze na severu Kosova izaziva zabrinutost i pozvala vlasti u Prištini da se prilikom eksproprijacije nepokretne imovine striktno pridržavaju zakonskih procedura i poštuju prava vlasnika.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

EU: Zabrinjava izgradnja četiri policijske baze na privatnom zemljištu na severu Kosova

Izvor: Beta, 12.Maj.2023

Kancelarija Evropske unije (EU) u Prištini saopštila je danas da je upoznata sa preliminarnom odlukom vlade Kosova o eksproprijaciji zemljišta od javnog interesa u opštinama Leposavić i Zubin Potok i apelovala na kosovske vlasti da se striktno pridržavaju zakonskih procedura prilikom eksproprijacije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.