EK: Ešton nema plan za sever Kosova, važan nastavak dijaloga

Izvor: Politika, 24.Sep.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Ešton nema plan za sever Kosova, važan nastavak dijaloga

BRISEL – Visoka predstavnica Evropske unije za bezbednost i spoljnu politiku Ketrin Ešton nema plan za rešenje problema na severu Kosova, rekao je danas Tanjugu funkcioner Evropske komisije koji je želeo da ostane anoniman.

Time je demantovao pisanje prištinskih medija da će visoka predstavnica na marginama zasedanja Generalne skupštine UN ove nedelje predstaviti srpskoj i kosovskoj strani svoj plan za sever Kosova zasnovan na planu koji je svojevremeno sačinio Marti Ahtisari.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
„U ovom trenutku smo pre svega usredsređeni na nastavak dijaloga Beograda i Prištine, a o nekakvom planu za sever nema ni govora”, rekao je izvor Tanjuga.

Visoka predstavnica je na putu za Njujork, gde će se tokom zasedanja GS UN odvojeno sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i premijerom Kosova Hašimom Tačijem.

Tanjug

objavljeno: 24.09.2012
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ešton nema plan za sever Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2012

Visoka predstavnica Evropske unije za bezbednost i spoljnu politiku Ketrin Ešton nema plan za rešenje problema na severu Kosova, rekao je danas funkcioner Evropske komisije koji je želeo da ostane anoniman.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Eštonova nema plan za sever Kosova

Izvor: B92, 24.Sep.2012

Brisel -- Visoka predstavnica EU Ketrin Ešton nema plan za rešenje problema na severu Kosova, potvrdio je Tanjugu izvor iz Evropske komisije...Time je demantovao pisanje prištinskih medija da će visoka predstavnica na marginama zasedanja Generalne skupštine UN ove nedelje predstaviti srpskoj i kosovskoj...

Nastavak na B92...

NEMA REŠENJA: Ketrin Ešton nema plan za sever Kosova?

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2012

Šef diplomatije Evropske unije nema plan za rešavanje problema na severu Kosova i neće ga predočiti srpskoj i kosovskoj strani na marginama zasedanja Generalne skupštine UN

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.