EEAS pred razgovor Vučića i Kurtija: Odmah prekinite

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 14:30

EEAS pred razgovor Vučića i Kurtija: "Odmah prekinite"

Porast zapaljive retorike zvaničnika Kosova i Srbije, posebno izjave o ratu i sukobima na Zapadnom Balkanu, izazivaju zabrinutost, saopšteno je iz EEAS-a.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čitaku: Kurti sa Vučićem treba da razgovara o obostranom priznanju a ne o stikerima i barikadama

Izvor: Danas, 14.Avg.2022

Potpredsednica Demokratske partije Kosova (DPK) Vljora Čitaku izjavila je danas da na sastanku 18. avgusta premijer Kosova Aljbin Kurti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem treba da razgovara o obostranom priznanju a ne o stikerima i barikadama na severu Kosova.

Nastavak na Danas...

Naslovne strane za ponedeljak, 15. avgust 2022. godine

Izvor: Beta, 15.Avg.2022, 09:58

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 15. avgust najviše pišu o protestima poljoprivrednika, o predstojećem sastanku predsednika Srbije i premijera Kosova u Briselu, kao i o saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj.ALO - "Autobus pun srpske dece sleteo u jakar", o saobraćajnoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.