Džonson ne želi izbore niti odlaganje Bregzita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson ne želi izbore niti odlaganje Bregzita

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da ne želi izbore i pozvao poslanike da ne potkopavaju britansku pregovaračku poziciju sa Evropskom unijom.

U kratkom televizijskom obraćanju Džonson je rekao da nema okolnosti pod kojima bi prihvatio odlaganje Bregzita, koji je zakazan za 31. oktobar, preneo je AP.

On je istakao da bi parlamentarni potez za ograničavanje njegovih mogućnosti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << traženje drugog odlaganja Bregzita "iseklo noge" britanskoj pregovaračkoj poziciji.

Britanski premijer je insistirao na tome da se izgledi za novi dogovor sa liderima EU povećavaju jer zvaničnici EU znaju da Britanija ima jasnu viziju o tome šta želi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Džonson ne želi izbore niti odlaganje Brexita

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2019

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da ne želi izbore i pozvao poslanike da ne potkopavaju britansku pregovaračku poziciju sa Evropskom unijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.