Dr Jasmina Peev: Prašina Evropske Unije u očima Srba

Izvor: KMnovine.com, 08.Feb.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Jasmina Peev: Prašina Evropske Unije u očima Srba

"Ono što Nacisti nisu uspeli čedrdesetih godina za vreme invazije, sada uspevaju ekonomske ubice."


   

   




Svi znamo da je britanski narod referendumom izglasao IZLAZ iz Evropske Unije. Ali, iznenađena monarhistička elita godinama ne izvršava anti-globalističku volju svog osiromašenog naroda i gubi se u nepreglednim procedurama >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << razvoda ca EU.

Ostrvo ce im se ipak lagano ali sigurno udaljava od kopna. 

Čujemo, da je i Italija revoltirana i da čak podržava proteste ''žutih prsluka'' u susednoj Francuskoj koji takođe traže hitno napuštanje ''zajednice'' u kojoj Germani arogantno dominiraju i pljačkaju preko ekonomskih zavrzlama efikasnije nego preko ratnih leševa. Po četranesti put za redom, zemlja Asteriksa i Obeliksa, ponosnih ''Gala'', će biti i ovog vikenda žarena i paljena: 


  POGLEDAJTE VIDEO:   🎥



Borba za povratak suvereniteta, to jest za IZLAZAK iz EU, za direktnu demokratiju, za dostojne plate... odvija se u Francuskoj dalje.

Pad standarda i pljačka države je neviđena u ovoj nekadašnjoj svetskoj sili koju sada briselski Templari tretirajy  kao provinciju. Socijalna dostignyća za koja su njihovi preci umirali, nestaju jedno po jedno u birokratskoj EU. Francuska  je osiromašila i duhovno i finansijski. Samo žuto ty još sija, kao neka nada i sećanje na slavne dane, izbledele. Nema ni jednakosti, ni bratstva, ni slobode. Elita je poubijala revolucionare u pohodu na Rusiju, opljačkala kolonije i upotrebljavala Afrikance da se bore za njene interese... pa ostade bez sjaja, snage, blaga y pravednoj mržnji žrtava sopstvenog nasilja. Brisel joj je šef. Neposlyšna Mađarska, Poljska plaćaju penale za nepoštovanje EU pravila - nametanje kvota za nametnutu imigraciju im ne odgovara. Grčka je nezvanično u stvari bankrotirala - njeni aerodormi, banke, luke, ostrva... su pokupovali Nemci.

Ono što Nacisti nisu uspeli čedrdesetih godina za vreme invazije, sada uspevaju ekonomske ubice.

Kipar je kriminalno opljačkan od te iste EU koja se predstavlja kao neka svetska demokratska sila. Naravno, iza svega, stoje vatikanski Jezyiti, templari, baslosnovno bogati, koji su blagoslovili Hitlera, dali mu svastiku u ruke da poubija sve Slovene. Kada nisu uspeli c ''Endlösung'', poslali cy svoje mezimce Naciste za Južnu Ameriku, da se oporave i opet napadnu svom sotonskom silom. Ti isti Jezuiti su sprečili Švajcarsku da  referendumom preda svoj suverenitet za ulazak u EU. Tako, cva opljačkana blaga sveta ostaju na ''neutralnoj'' teritoriji koja se, kao i kod egipatskix faraona, boji u crveno i belo.

Samo u Srbiji, ima još onih koji ce ca zamagljenim vidom i dalje teturaju ka toj mutnoj multietničkoj tvorevini koja je učestvovala u bombrdovanju same naše otadžbine, a od koje sada svi beže. Kao kartu za ulazak u klub Evropljana, EU traži upravo suverenitet države! Mi se moramo se odreći sopstvenog suvereniteta da bi ušli u EU! Braćo i sestre! A baš za taj suverenitet, naši preci izgiboše. Cada? Da ga damo, za šta? Kao da nemamo alternativu na ogromnom rusko-azijatskom tržištu koja nas ne uslovljava...''Naš'' predsednik ne vidi nikakve alternative. Nema vremena. Ne razume da se EU raspada. On i dalje ide u istom, sumanytom pravcu. Hoće da rešava vekovna pitanja iako nema ni vojsku, ni ekonomiju, ni snagu... ! A bogami nema ni razumevanja za srBski istrajan duh.

Da li Srbi žele da uđu u ''zajednicu'' gde se suverenitet predaje na ulaznim vratima? Gde ce parlament ne bira od naroda, nego od strane elite koja je pod uticajem onih istih Templara koji su opljačklali i pobili naše lužičke Srbe u Krstaškim ratovima u Centralnoj Evropi, pa ostavili veliku rupu na mapi naše haplogupe, y genteskom kodu I2a ! Na francuskoj karti Bikipedije se bolje vidi ovaj genocid nego na srBskoj:


Haplogroupe I - WikipédiaDans l'ancienne Yougoslavie, en Bosnie-Herzégovine 55 % de la population est d'haplogroupe I avec la plus grande concentration mondiale en Herzégovine avec 75 %, les deux pourcentages de Bosnie et d'Herzégovine sont réalisés sur les populations croates, serbes, et Bosniaques sans distinction. En Serbie l'on retrouve 43,89 %, d'haplogroupe I, en Croatie environ 43,5 % .

Ovo je medicinska nauka koja dokazuje genocid a ne istorijske izmišljotine.

Ti isti koji počiniše ovo zlodelo nad nama u Krstaškim ratovima, podržaše i Habsburgovce koji su nam ubijali decu po Bosni, i Hitlera, i SAD devedesetih na Kosovu. Oni sada diriguju evropskim institucijama. To su vatikanski pedofili, zvani Jezuiti, ustvari Templari koji su izučili tajne manipulacije i genocidne taktike u Starom Egiptu gde su prema biblijskoj priči, faraoni ubijali hebrejsku decu. E,to je to!


Hiljadugodišnji neprijatelj baca prašinu Srbima u oči iz EU i sve čini da nac oslepi - da nam zatre i samo ime. ''Zapadni Balkan'' nas zovu. Naše zemlje prekrštavaju kao i naše dijalekte. Cepaju nam familiju i okreću našu decu protiv nas. EU koju vode vatikanski Jezuiti je naš najgori neprijatelj. Zmijama se ne ide u zagrljaj! One ili krase faraonske krune da bi uplašile robove ili ujedaju... Zato im se mora otrov neutralisati ili se moraju ubiti.

Jep, oni nam otimaju bebe i u miru i u ratu...  Oni nameću svoje anti-porodične, satanske vrednosti našoj omladini. Oni nam propisuju i mandatorno doniranje organa! Pa zar nema svedoka da je u srčanom tkivu koncentrisana memorija? Donatori, znači, odlaze na drugi svet bez svojih memorija koje žive u telu primaoca srčanog tkiva...: 

  POGLEDAJTE VIDEO:   🎥


Ne smemo dozvoliti ove transplantacije! Hamećy nam i mandatorne vakcinacije i pored svih dokaza da su aluminijumske soli u vakcinama toksične: 

  LINK 1       LINK 2 


Oni nam otimaju rudnike, zemlje, blaga... Truju nam hranu, zalivaju nas alkoholom koji steriliše i feminizuje muškarce, drogiraju nam decu.... Hipnotišu nas filmovima, satanizmom, muzikom... Lažu neprestano, besramno i opasno - istoriju sa nam prekrojili, sopstvena zlodela prišili, identitet ukrali...

Ne možemo im pogledati u slepe oči gmizavaca naviklih na tamu niti im ući u zmijska gnezda. Ali moramo znati ko su i kakav im je modus operandi. Cpoznati neprijatelja! 

Naši stari su y vreme kad smo bili jaki i slavni, zlo tretirali kao deo dualne Jave, Nave i Prave, pa nisu okretali obraze da ih nasilnici po drugi put šamaraju. Da bi bili efikasni živeli cy u Pravdi, toj Pravdi kojy i danas slavimo i kojoj se nadamo, a ne znamo kako da je dozovemo. Ali potkupljeni izdajnici roda svoga učiniše strašne veleizdaje onda kao i danas! Njihovi grehovi, ili greške, se plaćaju. Svaki greh, i najmanji, nas odvaja od Pravde... Zaboravismo, kako se Čovek uspravlja i pravedničkim pogledom, gleda na dušmane, tako da oni jednostavno nestaju sa lica zemlje u ime te Pravde u Javi. 

Ostaje nam da se borimo Istinom koja se dâ širiti preko Interneta koji jeste oružje propagande. Naša Istina mora da zasija i obori sve njihove laži. Tu je spasenje. Za to naravno ne možemo računati na prodanu, velizdajničku vladu. Kao samopozvani dobrovoljni diplomati Srbije, novinari, branioci... zavrnimo rukave i pišimo, pišimo svim zapadnim institucijama, socijalnim mrežama, medijima... neprestano, neumorno BOMBARDUJMO IH NAŠOM ISTINOM! Da zasija naša Pravda koja daje moć nad Realitetom.

Stvarajmo kao dobrovoljci i novi paralelan ekonomsko-politički sistem koji radi za narod a ne za elitu. Mi smo najstariji evropski narod i na nama je da donesemo nove paradigme, nove strukture. Sa dobrovoljnim radom za Rod svoj, mi možemo da modelujemo svet koji odgovora nama i našoj deci. S sopstvenim tradicionalnim slovenskim vrednostima koje su nas održale do sada, imamo podlogu za opstanak i pobedu nad trulim zapadom koji se upravo raspada i baca prašinu oko sebe u svojoj aktuelnoj agoniji i opštem haosu, u kome se ni sopstveni zakoni više ne poštyju, ljudi gaze i pljačkajy a svet laže i zamajava. Takva EU nije za nas. 

Mi se možemo nadati boljem. Budimo moderni i nosimo žuto. Upražnjavajmo majčinsku, darovnu ekonomiju ...:  LINK 3


Svima s blagoslovom,
Dr med Jasmina Peev


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
 Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju



Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.