Dobro je što ne vide naša igrališta: Malme plaća 100.000 evra zbog lošeg terena

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro je što ne vide naša igrališta: Malme plaća 100.000 evra zbog lošeg terena

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je švedski Malme sa 100.000 evra zbog lošeg terena u utakmicama u Ligi šampiona ove sezone.

UEFA je navela da je Malme kažnjen zbog "lošeg stanja terena u sva tri meča grupne faze elitnog takmičenja" sa 100.000 evra, od čega je polovina uslovno na dve godine.

Fudbaleri Juvenutsa su pre utakmice sa Malmeom 26. novembra izrazili zabrinutost zbog stanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << terena. Ta utakmica igrana je tri nedelje po završetku švedskog šampionata, a italijanski klub pobedio je sa 2:0.

Malme je zaradio skoro 10 miliona evra od učešća u Ligi šampiona i osvajanja poslednjeg mesta u grupi, a na kraju sezone će dobiti još novca od televizijskih prava.

Malme je osvojio titulu u švedskoj ligi i u julu će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.