Đurović: Izvještaj nije dobra slika procesa pregovora Crne Gore sa EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2021, 22:14

Đurović: Izvještaj nije dobra slika procesa pregovora Crne Gore sa EU

Izvještaj Evropske komisije za Crnu Goru sadrži mnogo negativnih konotacija i ne predstavlja dobru sliku dinamike procesa pregovora sa Evropskom unijom, ocjenjuje nekadašnja ministarka za evropske integracije u Vladi Crne Gore Gordana Đurović. „Sažetak poruka za Crnu Goru tradicionalno se odnosi na političke kriterijume ali ne samo na vladavinu prava i poglavlje 23 već i na odnos između tri grane vlasti i stepen političkih tenzija koje su sve više izražene, kao i podijeljenost društva“,...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Đurović: Izveštaj Evropske komisije za Crnu Goru sadrži mnogo negativnih konotacija

Izvor: Danas, 20.Okt.2021, 09:22

Izvještaj Evropske komisije za Crnu Goru sadrži mnogo negativnih konotacija i ne predstavlja dobru sliku dinamike procesa pregovora sa Evropskom unijom, ocenila je nekadašnja ministarka za evropske integracije u Vladi Crne Gore Gordana Đurović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.