Dežer: Poznati uslovi za Srbiju za pridruživanje EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2012, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dežer: Poznati uslovi za Srbiju za pridruživanje EU

BEOGRAD -

Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Vensan Dežer rekao je danas da su za početak pregovora o pridruživanju Srbije EU već poznati uslovi za Srbiju, a to je nastavak dijaloga sa Prištinom i dalji reformski procesi u zemlji.

"Kandidaturom smo napravili veliki korak, a naredna stvar je početak pregovora o pridruživanju i što se toga tiče već znamo da je potrebno nastaviti pregovore sa Prištinom, a tema tih razgovora treba da budu energetika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i telekomunikacija", kazao je Dežer novinarima na konferenciji "Socijalna inkluzija - izazovi i rešenja" u Beogradu.

On je ukazao da je potrebno i da se poštuju već postignuti dogovori između Beograda i Prištine, a neophodan je i nastavak reformskih procesa, pre svega u pravosuđu, gde je potrebno, kako je rekao, postići bolju efikasnost i smanjiti trajanje sudskih procesa.

"Svestan sam da su pred Srbijom izbori i formiranje nove vlade i da će naredna dva meseca reforme verovatno morati da čekaju", kazao je Dežer i poručio da su Srbiji otvorene evropske perspektive.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dežer: Neophodan dijalog sa Kosovom

Izvor: B92, 26.Mar.2012

Beograd -- Šef Delegacije EU Vensan Dežer kaže da su za početak pregovora o pridruživanju Srbije EU već poznati uslovi za Srbiju, a to je nastavak dijaloga sa Prištinom..."Kandidaturom smo napravili veliki korak, a naredna stvar je početak pregovora o pridruživanju i što se toga tiče već...

Nastavak na B92...

Dežer: Poznati uslovi za Srbiju za pridruživanje EU

Izvor: Blic, 26.Mar.2012

Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Vensan Dežer rekao je danas da su za početak pregovora o pridruživanju Srbije EU već poznati uslovi za Srbiju, a to je nastavak dijaloga sa Prištinom i dalji reformski procesi u zemlji..."Kandidaturom smo napravili veliki korak,a naredna stvar je početak...

Nastavak na Blic...

Dežer: Nema novih uslova za Srbiju u procesu pridruživanja EU

Izvor: Beta Video, 26.Mar.2012

BEOGRAD - Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer: Nema novih uslova za Srbiju u procesu pridruživanja EU (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Borba protiv kuge svinja i besnila

Izvor: B92, 26.Mar.2012

Prva nacionalna konferencija u okviru projekta "Podrška programu kontrole i iskorenjivanja klasične kuge svinja i besnila u Srbiji" biće održana u Beogradu...Na konferenciji će 27. marta biti reči o o prednostima i dobrobiti koje će građani Srbije imati od dobro i efikasno sprovedenih mera iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.