Dejanović: Obradović i Mrkonjić dali veliki doprinos vladi

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Obradović i Mrkonjić dali veliki doprinos vladi

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da su Milutin Mrkonjić i Žarko Obradović dali veliki doprinos u radu vlade u prethodnih godinu dana i da će njihovo iskustvo dobro doći budućim ministima.

"Njihovo preveliko iskustvo će dobro doći budućim ministrima. Obradović je profesor univerziteta i dobro poznaje visoko obrazovanje. Mrkonjić je toliko toga dao za koridore, to je čovek gradilišta", naglasila je Đukić Dejanović.

Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon predstavljanja donacije EU za unapređenje mentalnog zdravlja u Srbiji, podsetila da su svi ministri Socijalističke partije Srbije stavili na raspolaganje ostavke premijeru i predsedniku SPS Ivici Dačiću.

"Oni su dali veliki doprinos u radu vladu u prethodnih godinu i sigurno će biti korisni u instrukcijama kako dalje raditi", navela je Đukić Dejanović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dejanović: Obradović i Mrkonjić dali veliki doprinos vladi

Izvor: Press, 01.Avg.2013

"Njihovo preveliko iskustvo će dobro doći budućim ministrima. Obradović je profesor univerziteta i dobro poznaje visoko obrazovanje. Mrkonjić je toliko toga dao za koridore, to je čovek gradilišta", naglasila je Ðukić Dejanović... Ona je nakon predstavljanja donacije EU za unapređenje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.