Crna Gora sledi EU: Stop za ruske zvaničnike

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora sledi EU: Stop za ruske zvaničnike

Vlada Crne Gore podržala je odluku Saveta EU, kojom za 12 ruskih i ukrajinskih državljana zabranjuje ulazak u zemlje EU i raspolaganje sredstvima, a među "nepoželjnim" je i predsednik ruske Dume Sergej Nariškin, pišu "Vijesti".

Na listi nepoželjnih: Sergej Nariškin, predsednik ruske Dume

 

Najzvučnija imena na listi "nepoželjnih" su predsednica ruskog Saveta Federacije Valentina Matvijenko, koja važi za najmoćniju ženu Rusije, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dimitrij Rogozin, zamenik ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, kao i Sergej Glazjev, savetnik ruskog predsednika Vladimira Putina.

 

Odluku kojoj se Vlada pridružila 27. marta, Savet EU doneo je šest dana ranije, a reč je o "merama ograničavanja, s obzirom na delovanja kojima se podrivaju ili ugrožavaju teritorijalna celovitost, suverenitet i nezavisnost Ukrajine".

 

Pročitajte još: Foto: Ilustracija

* Ruski poslanik Crnoj Gori preti raketama

* "Ko izda Rusiju biće proklet"

* Ruska packa Đukanoviću

* Rusi spremaju osvetu Crnoj Gori?

* Smešna strana crnogorskih sankcija Rusiji
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora podržala sankcije Rusima i Ukrajincima

Izvor: Akter, 07.Maj.2014

Vlada Crne Gore podržala je odluku Saveta EU, kojom za 12 ruskih i ukrajinskih državljana zabranjuje ulazak u zemlje EU i raspolaganje sredstvima, a među "nepoželjnim" je i predsednik ruske Dume Sergej Nariškin

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.