Bugarski premijer sutra na Kosovu

Izvor: RTS, 15.Apr.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski premijer sutra na Kosovu

Bojko Borisov dolazi sutra u Prištinu, najavljeno je iz centralnih kosovskih institucija.
Borisov, čija zemlja trenutno predsedava Evropskom unijom, dolazi u Prištinu na poziv kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji je ranije telefonski razgovoro sa njim, između ostalog i o samitu u Sofiji, koji se smatra važnim za zemlje regiona i njihov put ka Evropskoj uniji.

Borisov će se u Prištini sastati i sa predsednikom skupštine Kadrijem Veseljijem i premijerom Ramušom Haradinajem.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarski premijer sutra u Prištini

Izvor: Danas, 15.Apr.2018

Bugarski premijer Bojko Borisov dolazi u ponedeljak na Kosovo, na poziv predsednika Tačija, potvrdila je pres služba za Gazetu Expres a prenosi KoSSev. Članak Bugarski premijer sutra u Prištini se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Borisov u Prištini: Balkan treba da se promeni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Apr.2018, 14:34

Predstavljanje Kosova na Samitu Evropske unije u Sofiji 16. i 17. maja bila je jedna od glavnih tema razgovora bugarskog premijera Bojka Borisova (Boyko Borissov) sa kosovskim rukovodiocima. On se u ponedeljak u Prištini sastao sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem i premijerom Ramušom Haradinajem....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.