Brnabićeva ispratila Borelja  na Aerodromu Nikola Tesla

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva ispratila Borelja na Aerodromu "Nikola Tesla"

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj otputovao je iz Beograda. Na Aerodromu "Nikola Tesla" ispratila ga je premijerka Srbije Ana Brnabić.
Borelj se tokom prve zvanične posete Beogradu sastao sa državnim vrhom - predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićempremijerkom Anom Brnabić šefom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << diplomatije Ivicom Dačićem, kao i sa predstavnicima opozicionih partija.

Visoki predstavnik EU Žozep Borelj je juče na konferenciji za medije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem poručio da Unija mora više da se angažuje u odnosima Beograda i Prištine. Odgovarajući na pitanja novinara, rekao je da SAD ne mogu same da ponude Prištini stolicu u UN. 
Borelj je, između ostalog, rekao da je Srbija ključni partner Evropske unije i da ceo Zapadni Balkan treba da bude u Uniji. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić ispratila Borelja

Izvor: Blic, 01.Feb.2020

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost, Đuzep Borelj, otputovao je danas iz Beograd, a na Aerodromu "Nikola Tesla" ispratila ga je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.