Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 17:31

Brnabićeva i Varhelji o aktivnostima Srbije u procesu pristupanja EU

Premijerka Ana Brnabić održala je on-lajn sastanak sa evropskim komesarom za proširenje i susedstvo Oliverom Varheljijem i upoznala ga sa aktivnostima koje su dogovorene sa Skupštinom Srbije u vezi sa procedurom promene Ustava.
Tema razgovora bio je nastavak i dinamika aktivnosti koje Srbija sprovodi u procesu pristupanja EU, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima.

Posebno je bilo reči o reformama koje se sprovode >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u oblasti vladavine prava, navodi se u saopštenju.
Sastanku je prisustvovala ministarska za evropske integracije Jadranka Joksimović, koja je informisala komesara o aktivnostima koje se sprovode u okviru klastera 3 - Konkurentnost i inkluzivni rast i klastera 4 - Zelena agenda, digitalizacija i održiva povezanost.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.