Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021, 16:04

Brnabić i Varhelji o dinamici evrointegracija Srbije

Premijerka Srbije Ana Brnabić i komesar EU za proširenje i susedstvo Oliver Varhelji razgovarali su na onlajn sastanku o "dinamici aktivnosti koje Srbija sprovodi u procesu pristupanja Evropskoj uniji", sa posebnim fokusom na reformama koje se sprovode u oblasti vladavine prava, saopštila je Vlada.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić i Varheji o dinamici evrointegracija Srbije

Izvor: Danas, 11.Maj.2021

Premijerka Vlade Ana Brnabić održala je danas onlajn sastanak sa evropskim komesarom za proširenje i susedstvo Oliverom Varheljem, saopštila je Vlada Srbije, a teme razgovora bile su evrointegracije, reforme u oblasti vladavine prava i aktivnosti u vezi procedure promene ustava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.