Brnabić i Fajon o saradnji na putu ka članstvu u EU: Srbija ostaje posvećena sprovođenju reformi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić i Fajon o saradnji na putu ka članstvu u EU: Srbija ostaje posvećena sprovođenju reformi!

Predsednica odbora EP Tanja Fajon istakla je da je važno da Srbija nastavi da gradi put ka Evropskoj uniji i izrazila spremnost da u tom procesu pomogne.

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa delegacijom Evropskog parlamenta, koju je predvodila predsednica odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanja Fajon, o daljim vidovima saradnje na putu Srbija ka članstvu u Uniji.

Premijerka Brnabić je zahvalila predstanicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evropskog parlamenta na angažmanu koji je pokazala ova institucija u uspostavljanju dijaloga na temu izbornih uslova, navodeći da je ova vrsta podrške veoma značajna.

Premijerka je ponovila da Srbija ostaje posvećena daljem sprovodjenju neophodnih reformi na putu ka članstvu u EU, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

RAKETNI KIŠOBRAN Ovako na delu izgleda "PANCIR", PVO sistem koji će Srbija kupiti od Rusije (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.