Bregzit: Tusk ima ideju – „predložiće produžetak roka za godinu dana“

Izvor: Danas, 05.Apr.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregzit: Tusk ima ideju – „predložiće produžetak roka za godinu dana“

ReutersTuskov plan moraju da odobre lideri Evropske unije Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk predlaže Velikoj Britaniji 12-mesečno „fleksibilno“ produženje roka za Bregzit, navodi visoki zvaničnik Evropske unije. Prema tom planu, Britanci bi mogli ranije da napuste EU ako se britanski parlament dogovori o načinu na koji će se to dogoditi, ali na to moraju da […] Članak Bregzit: Tusk ima ideju – „predložiće produžetak roka za godinu dana“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregzit: Britanija traži novi rok, a Tusk "ima plan"

Izvor: B92, 05.Apr.2019

Britanska premijerka Tereza Mej tražila je od EU da rok za Bregzit bude produžen do 30. juna, dok predsednik Evropskog saveza ima novi plan...Britanska premijerka Tereza Mej tražila je od Evropske unije novo odlaganje Bregzita do 30. juna...Prema aktuelnom planu, Britanija bi EU trebalo da napusti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.