Borrell primio pismo evropskih i američkih poslanika o Kosovu i Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Avg.2023, 19:28

Borrell primio pismo evropskih i američkih poslanika o Kosovu i Srbiji

Visoki predstavnik Evropske unije za zajedničku spoljnu politiku i bezbednost Josep Borrell primio je pismo desetine evropskih i američkih zastupnika, koji su od Brisela i Washingtona zatražili da se promeni pristup u odnosu na Kosovo i Srbiju, potvrdio je briselski portparol, Peter Stano. "Kao opšte pravilo, ne komentarišemo prepisku koje visoki predstavnik (Borrell) prima od različitih sagovornika. Ako relevantni akteri pišu njemu, on odgovara odgovarajućim kanalima. Mi ne vodimo...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Stano potvrdio da je Borelj primio pismo više desetina evropskih i američkih poslanika

Izvor: Danas, 08.Avg.2023

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj primio je pismo više desetina evropskih i američkih poslanika, koji su od Brisela i Vašingtona tražili da se promeni pristup u odnosu na Kosovo i Srbiju, potvrdio je portparol Evropske unije Peter Stano.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.