Antić: EU da reaguje na pretnje Pacolija Dačiću

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: EU da reaguje na pretnje Pacolija Dačiću

Pretnja Bedžeta Pacolija Ivici Dačiću ne sme ostati bez oštre reakcije međunarodne zajednice, a pre svega Evropske unije, istakao je danas funkcioner SPS-a Aleksandar Antić Pretnja Bedžeta Pacolija Ivici Dačiću ne sme ostati bez oštre reakcije međunarodne zajednice, a pre svega Evropske unije, istakao je danas funkcioner SPS-a Aleksandar Antić."Bedžet Pacoli prešao je svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << granicu civilizovanog ponašanja direktno preteći smrću ministru Ivici Dačiću i to na sastanku pod okriljem Evropske unije. Dužnost je čelnika EU da najoštrije osude ovakvo ponašanje funkcionera iz Prištine i da preuzmu deo odgovornosti za njegove istupe, makar na skupovima na koje ga poziva EU, istakao je Antić u saopštenju.Prema njegovim rečima, ovakvi i slični istupi predstavnika vlasti u Prištini, nažalost, nisu retki i samo govore o njihovoj velikoj frustraciji i otporu prema dijalogu i traženju kompromisnog rešenja, na čemu insistira Srbija. PROČITAJTE JOŠ: "AKO NEKO POKUŠA DA TE UBIJE, DA ZNAŠ DA SMO MI": Pacoli pretio Dačiću smrću na skupu u Bukureštu"Posebna oštrica Prištine usmerena je prema šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću, pre svega zbog činjenice da je za vreme njegovog mandata veliki broj članica UN povukao priznanje Kosova i Metohije, što u Prištini ne mogu da mu oproste", naveo je Antić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČELNICI EU JAVITE SE: Upućen apel za KAŽNJAVANJE Pacolija zbog PRETNJI SMRĆU Ivici Dačiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019

Bedžet Pacoli uputio je oštre pretnje smrću ministru spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačiću..Pretnja Bedžeta Pacolija Ivici Dačiću ne sme ostati bez oštre reakcije međunarodne zajednice, a pre svega Evropske unije, istakao je funkcioner SPS-a Aleksandar Antić...- Bedžet Pacoli prešao je svaku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.