BiH Eurosong 2011 Love in Rewind  - VIDEO

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 22.Feb.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH Eurosong 2011 Love in Rewind - VIDEO

Dino Merlin će na 56. takmičenju za pjesmu Evrovizije u Njemačkoj BiH predstavljati sa pjesmom pod nazivom "Love in Rewind". O samoj pjesmi Dino je rekao da je u njoj malo pouke, malo Balkana i malo folklora. Rekao je da mu je poseban izazov što će je pjevati na engleskom te da je ona za njega svojevrsna "mala matura".
Šou u kojem je premijerno izvedena pjesma otvorio je prošlogodišnji predstavnik BiH na Evrosongu Vukašin Brajić sa pjesmom "Thunder and Lighting", a >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << nastupila je potom tinejdžerska grupa "Maksimum Pauer", koja je izvela numeru Dine Merlina "Kokuzna vremena".
Dino je onda sa francuskom pjevačicom Beatris Pulo izveo pjesmu "Putnici" s kojom je predstavljao BiH na Evrosongu 1999. u Jerusalimu.

- Ja sam usred rada na novom albumu, tako da sam pun ideja. Sada je vrijeme da najbolje od njih uobličim u pjesmu koja će predstavljati moju zemlju na Evroviziji 2011. Kao čovjek koji teži najboljem, možete biti sigurni da ću i u ovaj projekat unijeti maksimalnu energiju i predan rad - rekao je Dino.
Video:

Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Dino Merlin: Na Evrosong s pesmom o sredovečnima

Izvor: Story, 22.Feb.2011

Dino Merlin, ovogodišnji predstavnik Bosne i Hercegovine na Takmičenju za pjesmu Evrovizije 2011, predstavio je svoju pjesmu Love In Rewind

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.