Zvanično: Pevač i manekenka ponovo zajedno, uslikani na ulici!

Izvor: Tracara.com, 12.Jan.2020, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Pevač i manekenka ponovo zajedno, uslikani na ulici!

Nakon višemesečnih spekulacija o njihovom odnosu, sada se može zaključiti da su Gigi Hadid i Zayn Malik zvanično ponovo zajedno. Par je uslikan u Njujorku, a društvo su im pravili Bella Hadid i Dua Lipa, koja je u vezi sa bratom sestara Hadid. Zayn i Gigi rešili su da upare odevnu kombinaciju, pa su oboje bili u mint zelenom tonu, a paparaci su uslikali trenutak kada jedno drugo prisno drže na ulici. S obzirom na to da je danas Zaynu rođendan, pretpostavlja se da je razdragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ekipa izašla da proslavi ovo. Glasine o tome da je par ponovo zajedno prvi put su se pojavile u decembru, kada je Gigi na Instagramu objavila story u kome kuva jelo prema receptu Zaynove mame, koju je označila u objavi. Iako su mediji u novembru izvestili da su i pevač i manekenka sami, jedan izvor je naveo da će “Gigi uvek nešto osećati prema Zaynu i da joj je on slaba tačka. Jedno vreme uopšte nisu komunicirali, ali su onda počeli da se ponovo čuju. Ona mu je velika podrška.” The post Zvanično: Pevač i manekenka ponovo zajedno, uslikani na ulici! appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Điđi Hadid i Zejn Malik opet se pomirili i sad razbesneli fanove!

Izvor: Story, 13.Jan.2020, 13:30

O njihovom pomirenju, sada definitivno imamo i dokaze – Điđi Hadid i Zejn Malik ponovo su zajedno a to dokazuju i sledeće fotografije Pevač Zejn Malik, bivši član boy benda “One Direction“, uslikan je u šetnji i to u društvu svoje lepše polovine Điđi Hadid. Iako su raskinuli pre više...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.