Zaratili Bred Pit i Džordž Kluni, seva i između Anđeline i Amal

Izvor: Svet, 28.Maj.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaratili Bred Pit i Džordž Kluni, seva i između Anđeline i Amal

Dva dobitnika Oskara i nekad najbolji prijatelji Bred Pit (51) i Džordž Kluni (54) postali su ljuti suparnici zbog poslovnog dogovora koji je krenuo po zlu. Njihov sukob uticao je i na njihove supruge, Anđelinu Džoli (39) i Amal Kluni (37) koje su počele da izbegavaju jedna drugu.
Dva prijatelja sukobila su se oko knjige ‘Law of the Jungle’ koja se bavi problemom zagađivanja ekvadorske džungle, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi trebalo da postane veliki filmski projekat.
Iako je Kluni žarko želeo da dobije filmska prava, na njegovu žalost dobio ih je Pit.
Džordž je očajnički želeo projekt. Bred je to znao i bez obzira na to ‘pokupio’ filmska prava. Rekao mu je samo: “Čoveče, to je samo posao“, izjavio je izvor blizak glumcu.

On je dodao da Kluni ne može da oprosti Pitu i misli da je on veliki folirant. Navodno se Anđelina i Amal zbog toga sada mrze.
Anđelina misli da se Amal dignula u visine, a Amal misli da je Anđelina licemerna“, zaključio je izvor.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Od najboljih prijatelja do rivala: Džordž Kluni i Bred Pit u svađi?

Izvor: Blic, 29.Maj.2015, 09:52

Dva glumca sukobili su se oko prava za ekranizaciju knjige "Law of the Jungle", koja se bavi zagađenjem ekvadorske džungle...Dva dobitnika Oskara i nekada najbolji prijatelji, Bred Pit (51) i Džordž Kluni (54) postali su ljuti rivali zbog poslovnog dogovora koji je krenuo po zlu...Iako je Kluni žarko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.