ZOVE ME ĆERKA! Konstrakta se uključila uživo sa Evrovizije, a iza nje fascinantan NATPIS

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 00:05

"ZOVE ME ĆERKA!" Konstrakta se uključila uživo sa "Evrovizije", a iza nje fascinantan NATPIS

Bliži se trenutak!

Večeras se u dvorani "Pala Olimpiko" u Torinu 25 zemalja bori za prvo mesto na "Pesmi Evrovizije", a naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta je nastupila pretposlednja.

Izazvala je ovacije publike kada se pojavila na sceni. Puna sala aplaudirala je zajedno sa srpskom predstavnicom uz stihove "biti zdrava".

Umetnica se oglasila putem prenosa uživo na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram, a njen prenos je pratilo preko 14. 000 ljudi.

- Nismo loši, nismo loši! - uzviknula je Konstrakta, pa dodala:

- Zove me ćerka!

Članovi tima naše predstanvnice snimili su transparent publike na kojim velikim slovima piše "Konstrakta" uz zastavu Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

A GDE SU KOMŠIJE?! Samo DVE ZEMLJE su nam dale 12 - evo koliko poena je Konstrakta osvojila na Evroviziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022

I šta ćemo sad?!..Večeras se u dvorani "Pala Olimpiko" u Torinu, 25 zemalja borilo za prvo mesto na "Pesmi Evrovizije", a naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta je nastupila pretposlednja...Izazvala je ovacije publike kada se pojavila na sceni. Puna sala aplaudirala je zajedno sa srpskom predstavnicom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.