Vrelim izdanjem četiri meseca posle porođaja Prija ZABEZEKNULA javnost (FOTO)

Izvor: Svet, 02.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrelim izdanjem četiri meseca posle porođaja Prija ZABEZEKNULA javnost (FOTO)

Da domaća javnost već nije dobro upućena u to da se popularna folk pevačica Aleksandra Prijović porodila pre samo četiri meseca, kada je na svet donela sina prvenca Aleksandra, niko ne bi ni mogao da pretpostavi da je ikada bila trudna, uzme li se u obzir njena najnovija fotografija.
 







View this post on Instagram













>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
 
🌊
A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 1, 2019 at 2:21am PDT


Novopečena mama trenutno odmara u Monte Karlu, gde je odlučila da se skine u minijaturni bikini i nabaci boju. Tako je nastala fotka o kojoj bruje svi na društvenim mrežama – zgodna Prija pokazala je savršenu liniju, potpuno ravan stomak, zbog čega su se mnoge dame koje je prate odmah upitale u čemu je tajna njenog ovako dobrog izgleda.
svetRajko Ristić/Svet
The post Vrelim izdanjem četiri meseca posle porođaja Prija ZABEZEKNULA javnost (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Podržava je da se bavi umetnošću: Miloš Teodosić ISKRENO O Jelisavetinoj GLUMI

Izvor: Story, 02.Jul.2019

Od kada se vratila iz Amerike gde se u februaru porodila i na svet donela ćerkicu Petru Jelisaveta Orašanin Teodosić nikad više nije radila. Novopečena mama trenutno snima serije “Vojna akademija” i “Žigosani u reketu”, a naredna dva meseca biće na turneji po Srbiji i Crnoj Gori s hit...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.