VELIKA KATASTROFA! 11 godina smo čekali OVO?! Brutalne reakcije fanova na Alfu Jelene Karleuše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 21:36

"VELIKA KATASTROFA! 11 godina smo čekali OVO?!" Brutalne reakcije fanova na "Alfu" Jelene Karleuše!

Malo ko zna da Jeca ima keca (u rukavu)!

Pop diva, Jelena Karleuša, nakon deset godina obradovala je fanove i izbacila novi, dugo najavljivani album "Alfa".

Uvodna numera nosi naziv "Karly b*tch", a na početku se slušaocima pevačica i obraća.

- Oduvek sam se trudila da budem na pravoj strani. Osporavana, hvaljena - svejedno. U vaš život dovele su me emocije, strast, mašta. Za neke normalna, za neke frik, ali u svemu uvek ALFA - poručila je JK, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fanove "provozala" raznim bitovima.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Deset novih pesama, od kojih je jedna duetska sa mladom zvezdom Milicom Pavlović.

- "Je l moguće ženo da za 10 godina nisi mogla da snimiš više od jednog spota", "Ni digitalni buklet nije ceo. Ima još pesama (3-5)", "Iskreno, Jeco, ja bih ti bolje napisao pesme! Velika katastrofa. Nisam verovo da ću ovo napisati, ali eto. 11 godina čekali ovo", "Isto! Tona ponovljenih reči, iznova i iznova. Gde su vokali i kreativnost", "11 godina sam nestrpljivo čekao da bi mi se prezentovao samo jedan i jedini svetski spot za pesmu Karly b*tch. Šta je ovo", " Polako, doće i ostatak" - glasili su komentari blago razočarane publike koja je jednim delom obaveštena da je ovo samo deo spektakla koji je JK pripremila. Ostatak numera se očekuje krajem avgusta i početkom septembra i nadamo se da će Diva opravdati očekivanja.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE NAKON IZLASKA ALBUMA - Karleuša najavila još jedno iznenađenje: Velika stvar na pomolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023

Diva obradovala obožavaoce još jednom...Jelena Karleuša je večeras objavila dugo očekivani album Alfa. Njen prethodni album Diva izašao je davne 2012. godine. Iako je Karleuša bila u međuvremeno medijski aktivna i objavila nekoliko hit singlova, ipak su njeni fanovi žudeli da diva objavi zaokruženi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Šta je Karleuša godinama unazad obećavala, a šta je dala publici novim albumom? Jedna stvar je posebno naljutila publiku, ovo je razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 13:38

O ovom albumu bruje društvene mreže!..Muzička zvezda, Jelena Karleuša, je nakon 11 godina poklonila publici album, koji nosi naziv "Alfa". Na albumu se nalazi deset numera, od kojih je samo jedna duetska pesma...Jelena je napravila ozbiljan marketinški potez pred izlazak "Alfe" i povukla se iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.