OGLASILA SE NAKON IZLASKA ALBUMA - Karleuša najavila još jedno iznenađenje: Velika stvar na pomolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 22:39

OGLASILA SE NAKON IZLASKA ALBUMA - Karleuša najavila još jedno iznenađenje: Velika stvar na pomolu

Diva obradovala obožavaoce još jednom.

Jelena Karleuša je večeras objavila dugo očekivani album Alfa. Njen prethodni album Diva izašao je davne 2012. godine. Iako je Karleuša bila u međuvremeno medijski aktivna i objavila nekoliko hit singlova, ipak su njeni fanovi žudeli da diva objavi zaokruženi projekat.

Sada kada je album izašao, Karleuša ima još jedno veliko iznenđenje za svoje obožavaoce.

Naime, Karleuša je na svom zvaničnom Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podelila isečak iz svog spota, sa propratnim željama za svoju bubliku, ali i najavu događaja, koji će sigurno biti spektakularan kao što smo navikli od dive.

- Momenat koji ste dugo i strpljivo čekali je upravo došao. Predstavljam vam album ALPHA! Neka vam donese, snagu, samopouzdanje i novu energiju. Za nekoliko dana objaviću datum SPECIAL EVENTA u Beogradu, na kojem ćemo zajedno preslušati nove pesme.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.