UZDISALI, STENJALI, SVE SE ČULO: SLOBA I LUNA IMALI SEKS dvadeset minuta pod tušem! (VIDEO)

Izvor: Svet, 31.Mar.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZDISALI, STENJALI, SVE SE ČULO: SLOBA I LUNA IMALI SEKS dvadeset minuta pod tušem! (VIDEO)

Sloba Radanović i Luna Đogani ponovo su se prepustili strastima u rijaliti šouu “Zadruga”!

Ovaj par došao je na ideju da se zajedno tušira, a tom prilikom su imali i seksualni odnos. Kako kamera ne bi snimila šta rade tuš kabinu su prekrili, ali su ih zvuci odali.

Nakon vrele akcije pod tušem Sloba je izašao ogrnut peškirom, ali ga je nespretno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << držao, pa zamalo da pokaže muškost.

PulsSvet
The post UZDISALI, STENJALI, SVE SE ČULO: SLOBA I LUNA IMALI SEKS dvadeset minuta pod tušem! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK PRIZNANJE! Maca Diskrecija imala seks sa desetoricom u jednom danu! (VIDEO)

Izvor: Svet, 31.Mar.2018

Maca Diskrecija je veteran raznih rijalitija, a sada prilično sigurno gazi ka finalu “Zadruge”.. Ona je i van rijalitija bez dlake na jeziku, a to je dokazala i prilikom gostovanja u emisiji “Press pretres”.. Podsetite se, Nurkićeva nema nikakav problem da javno kaže kako je imala seksualne...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.