U jeku skandala OGLASIO SE  Branislav Lečić - Oprostio se EMOTIVNIM rečima od Vlaste: Moj mili...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2021, 21:36

U jeku skandala OGLASIO SE Branislav Lečić - Oprostio se EMOTIVNIM rečima od Vlaste: "Moj mili..."

Glumac je preminuo danas u 95. godini!

U medijima je odjeknula vest kao bomba da je Danijela Štajnfeld optužila glumca Branislava Lečića da ju je silovao pre devet godina. On je oštro demantovao ove navode i izjavio da nikada nije počinio nijedno krivično delo, a kamoli silovanje.

Povodom ove situacije oglasile su se brojne njihove kolege i ljudi iz javnog života Srbije, a njihova mišljenja su podeljena. Svako njegovo oglašavanje u javnosti, izazvalo je buru reakcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vlastimir Velisavljević danas je preminuo nakon borbe sa koronavirusom. Lečić je rešio da se oprosti od glumca putem svog Instagram profila.

A post shared by Branislav Lečić (Official) (@branislav.lecic.official)

- Moj mili, dragi, divni prijatelj i glumac Vlasta Velisavljević je otišao u nebesku aleju velikana! Za sve nas koji smo imali priliku da osetimo njegovu divnu i neposrednu dušu bićemo uskraćeni za veliku radost i duhovitost koju je uvek nosio sa sobom. Niko se nikada sa takvom inteligencijom iz našeg glumišta nije umeo tako duhovito praviti naivan i bezazlen ponekad i gluv, kad mu to zatreba. Neka ti je večna slava dragi i dobri čoveče - napisao je Lečić na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sramotne reakcije Laneta i Eve Ras na Danijelu Štajnfeld

Izvor: 011vodič.com, 25.Mar.2021, 08:49

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila svog kolegu Branislava Lečića za silovanje, koje se prema njenim rečima dogodilo 2012. godine, u javnosti su se pojavile sramotne i krajnje nedopustive reakcije poznatih. Naime, Lane Gutović i Eva Ras vrlo su otvoreno stali na stranu zlostavljača,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.