Teška ispovest Jelene Nađ: Albert je pokušao da me siluje pred sinom! (foto)

Izvor: Svet, 22.Sep.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška ispovest Jelene Nađ: Albert je pokušao da me siluje pred sinom! (foto)

Jelena Nađ, bivša supruga bivšeg fudbalera Alberta Nađa, otkrila je u emisiji “Život priča” kod Tanje Vojtehovski na “Prvoj” da je njen bivši suprug Albert Nađ tukao tokom prve trudnoće, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija.
Jelena je otkrila sve o tamnom vilajetu institucija i procedura pomoću kojih ona kao majka pokušava da ostvari zakonska prava za troje dece. Pričala je o tome kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je ostala “vezanih ruku“ jer se pravosnažne presude jednostavno ne sprovode u praksi, o pokušajima izvršenja i zapleni imovine Alberta Nađa i o tome kako je fudbaler pokušao da ospori očinstvo nad jednim detetom da ne bi plaćao tri nego dve alimentacije.
Bivša žena Alberta Nađa: Digao je ruke od dece, a ona gladuju!…
Na pitanje voditeljke zašto je trpela nasilje, ona je odgovorila:
“Ne znam ni sama, rekla je Jelena i pojasnila da se nadala da će nasilje da prestane i da će Albert da se unormali.”

U emisiji na “Prvoj” rekla je i da je dobijala batine pred decom i da je jednom prilikom Albert pokušao da je čak i siluje pred starijim sinom, koji je tom prilikom pokušao da je zaštiti.
Albert Nađ: Bivša žena mi pravi pakao od života jer sam konačno srećan…
“To mi je najveća greška. To sebi ne mogu da oprostim”, navela je Jelena prenosi pulsonline.rs, a potom i dodala da joj je velika greška što Alberta nikada nije prijavila za nasilje.
Albert i Jelena na venčanju Jelena je rekla i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina.
Nakon pretećih poruka, Albert Nađ rešio da progovori: Žena me varala s igračem Partizana! (foto)..
Albert Nađ sa suprugom Mirnom Brojne poznate ličnosti su ostale u šoku, a neke su se oglasile i na Tviteru.

Nađ otkrio sav prljav veš: Plaćao sam deci putovanja na koja ih bivša žena nikada nije vodila!…


Bivša žena osula paljbu: Albert Nađ je monstrum, a njegova žena je starleta!…

Na društvenim mrežama prozvali su voditeljku i autorku Tanju Vojtehovski, jer nije pozvala i fudbalera Alberta Nađa da se čuje i njegova strana.

Vojtehovski je odgovorila:
“Pozvala sam. Odbio je. Priča pokazuje sudsku dokumentaciju, verujem da ste to primetili, pa da možete da sudite na osnovu toga.”

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška ispovest Jelene Nađ: Albert je pokušao da me siluje pred sinom! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2016

Jelena Nađ, bivša supruga bivšeg fudbalera Alberta Nađa, otkrila je u emisiji “Život priča” kod Tanje Vojtehovski na “Prvoj” da je njen bivši suprug Albert Nađ tukao tokom prve trudnoće, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija...Jelena...

Nastavak na Scandal.rs...

Bivša žena Alberta Nađa tvrdi: POKUŠAO JE DA ME SILUJE PRED DETETOM, ŽELEO JE DA ME PREDSTAVI KAO KU*VU (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 00:13

Jelena Nađ, bivša žena fudbalera Alberta Nađa gostovala je u prvoj epizodi nove sezone emisije "Život priča", kod Tatjane Vojtehovski. Ona je progovorila o nasilju u braku, prebijanjima u trudnoći i iživljavanju pred decom, o neplaćanju alimentacije uprkos pravosnažnoj odluci suda...Otkrila...

Nastavak na Telegraf.rs...

PORODIČNO NASILJE Jelena Nađ: Albert je pokušao da me zadavi!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2016

...Jelena Nađ (36), koja je prvi put, ekskluzivno za Kurir, govorila o tome kako ju je bivši suprug Albert Nađ zlostavljao, sinoć je u emisiji „Život priča“ na TV Prva iznela šokantan detalj - da je otac njeno troje dece pokušao da je zadavi jastukom!..- Toliko me je pretukao da sam imala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.