Teška ispovest Jelene Nađ: Albert je pokušao da me siluje pred sinom! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška ispovest Jelene Nađ: Albert je pokušao da me siluje pred sinom! (foto)

Jelena Nađ, bivša supruga bivšeg fudbalera Alberta Nađa, otkrila je u emisiji “Život priča” kod Tanje Vojtehovski na “Prvoj” da je njen bivši suprug Albert Nađ tukao tokom prve trudnoće, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija.

Jelena je otkrila sve o tamnom vilajetu institucija i procedura pomoću kojih ona kao majka pokušava da ostvari zakonska prava za troje dece. Pričala je o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kako je ostala “vezanih ruku“ jer se pravosnažne presude jednostavno ne sprovode u praksi, o pokušajima izvršenja i zapleni imovine Alberta Nađa i o tome kako je fudbaler pokušao da ospori očinstvo nad jednim detetom da ne bi plaćao tri nego dve alimentacije.

Bivša žena Alberta Nađa: Digao je ruke od dece, a ona gladuju!…

Na pitanje voditeljke zašto je trpela nasilje, ona je odgovorila:

“Ne znam ni sama, rekla je Jelena i pojasnila da se nadala da će nasilje da prestane i da će Albert da se unormali.”

U emisiji na “Prvoj” rekla je i da je dobijala batine pred decom i da je jednom prilikom Albert pokušao da je čak i siluje pred starijim sinom, koji je tom prilikom pokušao da je zaštiti.

Albert Nađ: Bivša žena mi pravi pakao od života jer sam konačno srećan…

“To mi je najveća greška. To sebi ne mogu da oprostim”, navela je Jelena prenosi pulsonline.rs, a potom i dodala da joj je velika greška što Alberta nikada nije prijavila za nasilje.

Jelena je rekla i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina.

Brojne poznate ličnosti su ostale u šoku, a neke su se oglasile i na Tviteru.

Na društvenim mrežama prozvali su voditeljku i autorku Tanju Vojtehovski, jer nije pozvala i fudbalera Alberta Nađa da se čuje i njegova strana.

Vojtehovski je odgovorila:

“Pozvala sam. Odbio je. Priča pokazuje sudsku dokumentaciju, verujem da ste to primetili, pa da možete da sudite na osnovu toga.”

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Šokantna ispovest Jelene Nađ trese Srbiju

Izvor: Press, 23.Sep.2016, 12:04

Jelena Nađ, bivša supruga nekadašnjeg fudbalera Partizana Alberta Nađa, u emisiji "Život priča" voditeljke Tatjane Vojtehovske na "Prvoj", otkrila je da ju je bivši suprug tukao dok je prvi put bila u drugom stanju zbog čega njihov najstariji sin i dan-danas ima problema sa očima. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.