Kapičić glumi sa Dru Barimor

Izvor: Filmske.com, 05.Avg.2010, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapičić glumi sa Dru Barimor

Stefan Kapičić, naš glumac koji već godinama živi i radi u Americi, uskoro će zaigrati u novom holivudskom filmu reditelja Kena Kvapisa „Whales“, u kojem glavnu ulogu igra Dru Barimor.
Film će se snimati u produkciji slavne kompanije „Universal“, a baziran je na istinitom događaju koji je opisan u knjizi „Freeing The Whales: How the Media Created the World’s Greatest Non-Event“, autora Toma Rosa.

Osim popularne Dru Barimor i našeg Stefana Kapičića, u filmu igraju Džon Krasinski i Kristen Bel.

Nastavak na Filmske.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapičić glumi sa Dru Barimor!

Izvor: Tracara.com, 05.Avg.2010

Već neko vreme beogradski glumac Stefan Kapičić pokušava da izgradi karijeru u Holivudu, a upravo ovih dana Stefan je dobio ulogu u zanimljivom filmskom ostvarenju pod nazivom 'Whales'. Film koji režira Ken Kvapis, nastao je na osnovu knjige Freeing The Whales: How the Media Created the World’s...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.