Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba oštro prokomentarisao to što ga Luna spominje u Zadruzi, a onda spomenuo Gagija!

Pevač Sloba Radanović prisustvovao je Dodeli oskara u Valjevu zajedno sa bivšom suprugom Kijom Kockar. Radanović je tom prilikom pevao svoje dve najpopularnije pesme “Kocka” i “Stjuardesa”, a za obe kažu da su posvećene Kockarevoj. – To su moje dve najpopularnije i najbolje pesme. Pesma “Stjuardesa” je posvećena njoj, i “Kocka” je delimočno posvećena njoj. The post Sloba oštro prokomentarisao to što ga Luna spominje u Zadruzi, a onda spomenuo Gagija! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Gastoz i Kija uhvaćeni zajedno: Pao i poljubac!

Izvor: Press, 07.Dec.2018

Tokom prethodne večeri, u Valjevu je održana dodela Oskara popularnosti. Među brojnim zvezdama na Oskaru su se pojavili Kristina Kija Kockar i njen bivši suprug, pevač Sloba Radanović. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.