Šest godina Darko Lazić vozi bez vozačke: Odvalio se od alkohola pre udesa!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest godina Darko Lazić vozi bez vozačke: Odvalio se od alkohola pre udesa!

Nakon saznanja da je pevač Darko Lazić jutros u okolini Brestača imao saobraćajnu nesreću pristigle su nove informacije o detaljima ovog događaja.

- Saobraćajka se desila u ranu zoru. Pre toga, Darko je u Pećincima konzumurao alkohol u neverovatnim količinama i tako pijanje seo za volan i završio je kako je završio - otkriva nam izvor s lica mesta. Malo je poznato da Darko uopšte ne bi smeo da sedne za volan jer ovaj folk pevač već šest godina nema vozačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dozvolu. Da stvar bude gora, on je u proteklom periodu imao čak desetak saobraćajnih nezgoda - izjavio je blizak izvor.

Lazić je do sada slupao nekoliko automobila, ali to ga izgleda nije sprečilo u ponovnom konzumiranju alkohola. Nakon nesreće prebačen je u bolnicu, jer je teško povređen. Kada je dolazilo do prethodnih nesreća pevač je takođe bio u alkoholisanom  stanju.

Očigledno je da Lazić ne mari za svoju sigurnost, pa bez problema konzumira alkohol u velikim količinama, a nakon toga upravlja vozilom.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE BRŽE OD ŽIVOTA Darko Lazić se bori za život, a njegov kolega letos je preživeo gotovo identičan scenario

Izvor: Blic, 23.Okt.2018

Darko Lazić rano jutros imao je saobraćajnu nesreću kod rodnog Brestača. Pevač se vraćao sa privatne proslave i najverovatnije je zaspao za volanom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.