Sanja Vučić se ne odvaja od italijanskog predstavnika na Evroviziji!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2021, 09:14

Sanja Vučić se ne odvaja od italijanskog predstavnika na Evroviziji!

Srpska predstavnica na Evroviziji, Sanja Vučić, kako saznaju mediji, ne odvaja se od italijanskog predstavnika na Evroviziji, Damijana Dejvia iz grupe "Maneskin".

Naše devojke su i te kako zapažene od strane brojnih delegacija, a momak iz Italije nije ostao ravnodušan na Sanju, te svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družio sa njom i provodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zajedno vreme.

- Pored restrikicije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstatno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide.

- Ovo nije ostalo ne zapaženo od strane pojedinih novinara koji su primetili da između naše devojke i italijana postoje određene simaptije ili čak nešto više. Zato su na konferenciji za novinare pitali da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću, da je ona singl, ali da je on 6 godina mlađi, na šta su joj prisutni rekli da je to okej - priča za  izvor iz naše delegacije.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je pričala Sanja Vučić.

Šefica italijanske delegacije, Simona Martoreli se pozdravila sa našim predstavnicima uz opasku, kako naši izvođači divno razmenjuju energiju, pišu mediji.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.