Porodica se širi: Brat Kardašijanovih čeka dete

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica se širi: Brat Kardašijanovih čeka dete

Brendon Džener, polubrat Kardašijanovih uskoro će prvi put postati otac. On i njegova lepa supruga Lea, na Instagramu su objavili da čekaju bebu.
Lea je objavila sliku na kojoj je Brandon nežno ljubi, a oboje imaju ruke položene na njen već itekako vidljiv stomak.
Vreme je da s vama podelimo dobre vesti“, stoji ispod fotografije srećnog para.
Podsetimo, par se venčao maja 2012. godine na Havajima. Osim braka njih dvoje imaju i zjaednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bend “Brandon & Leah” a više puta su se pojavili u rijalitiju “Keeping Up With The Kardashians”.
Brandon je sin Brusa Dženera i njegove bivše supruge Linde Tompson.
Budućoj mama Lei sigurno će dobro doći saveti Brendonovih polusestri, posebno najstarije Kortni, koja već ima troje dece.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Porodica se širi: Brat Kardašijanovih čeka dete

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Lea je objavila sliku na kojoj je Brandon nežno ljubi, a oboje imaju ruke položene na njen već itekako vidljiv stomak...“Vreme je da s vama podelimo dobre vesti“, stoji ispod fotografije srećnog para...Podsetimo, par se venčao maja 2012. godine na Havajima. Osim braka njih dvoje imaju i zjaednički...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.